Wat je in Gierik niet kunt lezen…

Gierik127Het literaire tijdschrift Gierik presenteert zijn heerlijke zomernummer. Daarin staan twintig knappe foto’s van Jan Landau. Ze dienden als inspiratie voor twintig auteurs, onder wie Mieke de Loof, Diane Broeckhoven, Christophe Vekeman, René Hooyberghs, Peter Ghyssaert, Jan Geerts, Johan de Boose, Andy Fierens, Astrid Lampe, Astrid Haerens, Annemarie Estor en ikzelf.

Mijn gedicht ‘Reuzenrad’ lees ik voor op de presentatie zaterdag 20 juni om 15u bij Tutti Fratelli, net op het moment dat  de reuzen van Royal de Luxe door Antwerpen schrijden.

De zetduivel, die altijd op de loer ligt, sloeg dit keer toe bij mijn gedicht. Hij liet de laatste regel op mysterieuze wijze verdwijnen. Gelukkig bestaat er zoiets als internet en twitter en blogs. Allemaal middelen waarmee je die kwelduivel een hak kunt zetten. Wil je mijn gedicht met de laatste regel erbij lezen. Klik dan op de link hieronder.  Maar vergeet ook niet om de zomer-Gierik te kopen. Een collectors’ item! Je kleinkinderen worden er later schatrijk mee.

Voor een keurig gezette pdf van dit gedicht klik hier: Gierik_127(17).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s